Tips! Ring Slings by Claire

För mig har det varit viktigt att altid ge sin bebis (eller barn för den delen) den närheten de behöver. Men att ge en nyfödd konstant närhet, speciellt om hen vill att man ska konstant bara på de kan bli tuft. Som mamma ska man kanske ta hand om de andra barn hemma, städa, tvätta, lagga mat, dricka kaffe (viktigaste såklart!) och om båda händerna är upptagna så kan det bli lite jobbigt! Att använda ringsjal är nått som räddade mig med andra barnet. Helena hade kolik och villa va i famnen 24/7 så jag behövde hitta på en lösning och det var då jag pratade men Claire från Ring Slings by Claire.

Vi hade varit Instagram vänner ett bra tag, så vi hittade på den bästa sjalen för just mina behov, jag beställde den och jag blev helt kär i den! Den var såååå fin! Och mycket lättare att använda än vad jag trodde! Clarie är en underbar person, sååå omtänksam och snäll, alltid där som stöd och lyssnar när man behöver lätta på hjärtat lite.Och så är hon från USA! Förutom att hon är helt fantastisk så är hennes sjalar magiska och det är verkligen värt varenda krona!

Om du tvekar att köpa en gör inte det, det är den bästa investering du kan göra. Dessutom nåt som håller och kan gå i arv då kvaliteten är så himla bra och hennes tyger är klassiska och vackra. Hennes service är toppen och hon är verkligen den finaste människa. När du köper en produkt från henne du stötar inte bara ett företag men en mamma och en small business. Att supportar en small business betyder mer än du tror, vi verkligen bryr oss om er och tar hand om er, skillnaden från stora företag. Dessutom så vet du vart produkten kommer ifrån och att den är handgjord. Du kan hitta hennes produkter här: https://ringslingsbyclaire.com/.

Och ännu mer roligt är att vi ska nu ha ett samarbete! Hos oss på Knots and Dots så älskar vi att vara snäll mot miljön och göra det vi kan för att minska konsumtion. Det är därför vi gör så få produkter och istället för att slösa på massa tyger och tillbehör, gör allt efter beställning. Det gör att man kan spara på tyg och minska slöseri! Och det är exakt det vi ska göra tillsammans med Ring Slings by Claire, vi ska använda hennes skräp tyger för att skapa våra produkter! Så nu kan du får fina accessoarer som matchar din ringsjäl, hur snyggt blir inte det! Vi ser så mycket fram emot detta samarbete, titta på lite av vad vi har skapat!

Glöm inte ta ett närmare tit på Claire’s Ringsjalar och följ henne på Instagram på @ringslingsbyclarie!

Höst och Vinter 21/22 kollektionen: https://ringslingsbyclaire.com/collections/fall-winter-2021

Wild&Feather Örhänge: https://ringslingsbyclaire.com/collections/wild-feather

Tvål och lite annat: https://ringslingsbyclaire.com/collections/home-goods

Leave a Reply